startskudd.no - Elride Mini - Elektrisk kombisykkel til urban bruk

Elride Mini - Elektrisk kombisykkel til urban bruk

Liten, rimelig, elektrisk og sofistikert - Elride Mini er kraftpakken som tar deg med ut og hjelper deg opp bakker, sånn at du kan oppleve mer!

Innsamlet kr 357 867
119 %
Målbeløp kr 300 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 44
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 27.08.2017.

Endeling er utviklingen i mål

Med Elride Mini ønsket vi å skape en moderne elektrisk kombisykkel for urban bruk. Rene linjer, mye kraft og høy brukervennlighet var tre av våre mål. Scorer vi? Det får du bedømme!

Det har tatt oss nesten 2 år, men nå er vi klare for å sette i gang produksjonen!

Til det kreves et stort antall sykler! Bestill din sykkel her, skryt til dine venner og gled deg – vi gleder oss til å levere en knall sykkel til deg!Enkel i bruk

Betjeningspanelet er ujålete og har kun 3 knapper og en indikator for hvor mye batteri som er igjen. Av/på, + (pluss) og – (minus). Slå på sykkelen med av/på og velg assistansenivå. Trå på, så reagerer sykkelen umiddelbart. Sykkelen har 3 gir som alle er gjemt inne i navet bak. Navgiret bak heter Shimano Nexus 3 og styres ved å vri på twist-håndtaket som er installert til høyre på styret. Det kan du gjøre når som helst. Bytt gir i fart eller stillestående ved et lyskryss.

Robuste bremser

Foran er det installert mekanisk skivebremse og bak er det rullebremse som aktiveres ved å trå bakover. Det kan for noen være litt uvant i starten, men når du venner deg til det så er trå-bakover-brems intuitivt og kanskje det beste med dem er at de krever utrolig lite service.

Motor og motorstyring

Motoren er valgt ut fra øverste hylle fra produsenten Bafang. Bafang er kinesisk og produserer årlig over 1 million motorer, men navnet alene garanterer ikke utsøkt ytelse – Bafang dekker alle markeder og produserer også billige navmotorer som ikke er like sofistikerte som den vi har valgt ut.

Motoren har dobbel planetgirkasse og er ytterst stillegående. Delvis skyldes dette høy kvalitet på tannhjul og lager, men sekundert er det fordi motorstyringen driver motoren med 3 fase sinusbølge. Det gir jevn akselerasjon uten sjenerende lyd.

Motorstyringen leverer maksimalt 15 A og systemspenningen er 36 V. Nominell effekt er lovlige 250 W, med en spisseffekt på like oppunder 600 W. Avansert signalprosessering innhenter data fra momentsensoren 1000 ganger i sekundet og slik oppnår man sømløs kontroll av kraften.

Du trenger ikke vente

Her er det ingen magnet som skal passere en magnetsensor. Den installerte pedalsensoren av høy kvalitet (og ja, den koster noen kroner) føler hvor hardt du trår. Når du vil sykle av gårde, og legger trykk i tråkket, da – da er motoren der med full kraft!

Du velger selv hvor hissig motoren skal være. Med + og – justerer du kraftnivå. Ønsker du lengst mulig rekkevidde er det lurt å holde seg til nivå 1, men om du vil ha maks kraft – sett den i nivå 3. Hvis du vil trå selv, sett nivået til 0. Så tar motoren seg en hvil.

Li-ion batteri

Batteriet er vi veldig stolte av. Det ligger nedfelt i rammen mellom sete og styret. Resultatet er rene linjer og at det er enkelt å ta med seg batteriet inn til lading når det er tomt. Batteriet har en kapasitet på 6,6 Ah. Gitt systemspenningen på 36 V gir det en kapasitet på 240 Wh. Det er nok til 20 km med middels/tung bruk, eller 45 km med lett bruk. Rekkevidden blir påvirket av temperatur, kupert terreng, vind og førervekt – så utholdenheten til sykkelen vil variere på grunn av dem.

Kraftige dekk som tåler en støyt

Hjulene er 20" store, en dimensjon som er populær på kombisykler. Sammen med hele 2.1" dekkbredde så er dette kraftige dekk som gir deg mye luft mellom felg og asfalt. Vi har bevisst styrt unna dempere, både foran og bak. Dempere fordyrer produktet om de skal være skikkelige, mens billige dempere bare introduserer slark som forringer kjøreopplevelsen. Har DBS sin klassiske kombisykkel demper? Nei. Og det mener vi Elride Mini gjør seg best foruten også.

 Våre testsyklere kommenterer at Elride Mini er komfortabel, reagerer kontant og føles solid. Hvis du er i tvil så kan du teste selv – vi har testsykkel klar i vår butikk i Trondheim.

Dette er ikke vårt første forhåndssalg

Sent i 2016 introduserte vi 2 elektriske transportsykler med Elride Cargo 2 og 3. Vi gikk direkte til fabrikk og gjennom å kutte ledd fikk vi kvaliteten opp og prisen ned. Med kraftig krankmotor og 500 Wh batteri var dette løsningen mange hadde ventet på for å løse transportbehovet til og fra barnehage, skole eller til butikken. Vi nådde målet vårt etter 3 uker og bestilte vår første container. Før jul var den utsolgt. Her er en artikkel fra Transportsykkel.no om vår satsning på lastesykler. Og vil du ha en Elride Cargo 2 eller 3 så er flere på vei til vår butikk, leveringsklare fra August.

Leveringstid er alltid en utfordring

Transportsyklene ble 2 måneder forsinket. Produksjonen av Elride Mini er enklere, men vi regner med at leveringen av din nye Elride Mini blir sent i 2017. Fra vi bestiller til sykkelen er på døra vår, tar det omtrentlig 4 måneder.

Med elsykkel får vi flere til å ta sykkelen i bruk

Parker bilen og opplev friheten ved å sykle. Full oversikt, frisk luft og gratis parkering. Med el kan du glemme tunge oppoverbakker og komme frem uten å bli svett. Bilen er kjekk, men mange har nok glemt hvor herlig det er å sykle. Det jobber vi i Elsykkelbutikken for å endre!

Elride Mini kommer i grå, sort og rød

Vi tilbyr Elride Mini i 3 farger. I fremtiden kommer vi til å tilby Elride Mini i flere farger. Du kan velge mellom fargene matt mørk grå, matt sort og matt rød. Hvis det går veldig bra her på startskudd, så har vi muligheten til å tilby flere farger. Ved finansieringsslutt her på startskudd så vil vi ta kontakt slik at du kan velge farge.

Vær tidlig ute, bestill Elride Mini nå

Bestill nå, så får du den beste prisen på Elride Mini. Hvis ikke, kanskje du kjenner noen som kunne tenke seg en? Del gjerne på facebook, epost eller ta jungeltelegrafen i bruk. Kanskje kjenner du noen som vil være ekstra tidlig ute med årets julegave?

En siste oppfordring

Gå til toppen av siden, velg ut riktig belønning, sjekk ut med Vipps og hjelp oss å komme i mål ved å dele Elride Mini med dine venner. Takk for oppmerksomheten!


Teknisk info

 • Ladetiden er på 3 timer fra 0-100%, og 2 timer fra 0 - 70%
 • Vekten er 20 kg
 • Dimensjoner, nedslått styre: 153 cm lang, 130 cm høy, 44 cm bred (kan reduseres til 24 cm hvis pedaler fjernes)
 • Motor: Bafang 36 V 30 Nm
 • Sensor: Tråkksensor med momentføling +-100 Nm
 • Batteri: Samsung 36 V 6,6 Ah
 • Rekkevidde: 20 km hard bruk, 45 km lett bruk
 • Hjulstørrelse: 20"
 • Dekk: Kenda 2.1"x20" punkteringssikre
 • Rammemateriale: Alu
 • Girkasse: Shimano Nexus 3
 • Display: Bafang
 • Utstyr: Skjermer foran og bak, sidestøtte og bagasjebrett installert
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

9 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

STORK RERUM

Organisasjonsnummer: 911 994 097Adresse
Juløyvegen 8
-
7503 STJØRDAL


Kontakt
master@elsykkelbutikken.no

Belønninger

Til de som bestiller først - 1 stk Elride Mini - 38% rabatt!

startskudd.no - Til de som bestiller først - 1 stk Elride Mini - 38% rabatt!

Vær en av de første til å bestille Elride Mini! De 10 første får denne spesielt gode prisen. Velg denne belønningen og få 1 stk Elride Mini levert gratis hjem til deg. Farge velger du senere.

10 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 7 999
Estimert leveranse 30.11.2017

Til de lokale - 1 stk Elride Mini - 38% rabatt

startskudd.no - Til de lokale - 1 stk Elride Mini - 38% rabatt

Velg denne belønningen og hent din nye Elride Mini i vår butikk på Lade i Trondheim. Farge velger du senere.

10 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 7 999
Estimert leveranse 30.11.2017

1 Stk Elride Mini - 30% rabatt

startskudd.no - 1 Stk Elride Mini - 30% rabatt

Velg denne belønningen og få 1 stk Elride Mini levert gratis hjem til deg. Farge velger du senere.

13 personer har bidratt Begrenset antall: 2 igjen kr 8 999
Estimert leveranse 30.11.2017

1 stk Elride Mini - 25% rabatt

startskudd.no - 1 stk Elride Mini - 25% rabatt

Velg denne belønningen og få 1 stk Elride Mini levert gratis hjem til deg. Farge velger du senere.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 9 749
Estimert leveranse 30.11.2017

2 er bedre enn 1 - 2 stk Elride Mini - 38% rabatt

startskudd.no - 2 er bedre enn 1 - 2 stk Elride Mini - 38% rabatt

Bestill 2 stk og få en super pris! Velg denne belønningen og få 2 stk Elride Mini levert gratis hjem til deg. Farge velger du senere.

5 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 15 998
Estimert leveranse 30.11.2017

2 stk Elride Mini - 30% rabatt

startskudd.no - 2 stk Elride Mini - 30% rabatt

Bestill 2 stk og få en god pris! Velg denne belønningen og få 2 stk Elride Mini levert gratis hjem til deg. Farge velger du senere.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 17 999
Estimert leveranse 30.11.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av STORK RERUM, publisert 10.07.2017 00.00. STORK RERUM sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.