startskudd.no - E.H Turbuddy

E.H Turbuddy

Lufting og pass av hunder i hverdagen Hundebarnehage

Innsamlet kr 100
0 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 50 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 28.02.2018.


Vår visjon!

Gjøre hverdagen til hunder og hundeeiere bedre. At en kan balansere hverdagen med jobb og stress med en hund som får dekt sine mentale og fysiske stimuli med lange turer, lek og sosialtrening fra morgen til kveld.Hvorfor trengs E. H. Turbuddy?

Av og til befinner man som hundeeier seg i en situasjon hvor man av ulike årsaker ikke klarer tilby hunden det aktivitetsnivået den krever. 

Det kan være at man selv opplever tidspress i forhold til jobb og studier, krevende småbarnstilværelse, sykdom, familiemedlemmer som krever sitt, eller at alderen bare setter sine spor. Hundebarnehagen E.H Turbuddy er et tilbud for å bedre dyrevelferden blant våre firbente venner gjennom sosialisering, lek, moro under trygge og kontrollerte omgivelser og forhold.

Siden navnet er Turbuddy så er vårt mål at hundene skal være mest mulig ute, i lange turer og fri lek ute med sunn fornuft. Ikke alle hunder trives like mye ute, så det blir gjort individuell vurdering av hver hund om hvor mye utetid hver enkelt får. 


Hva samler vi inn penger til?

Vi samler inn penger til kjøp av gjerder for inne- og utebruk, skåler til mat og vann, kunstgressmatter for å ha innendørs og ellers tilrettelegge lokalet så det passer bedre for de firbeinte vennene våre.

Pengene blir ikke disponert på tilfeldige varer.  

hva får du ut av å støtte dette prosjektet?

For hver enkelt som støtter dette prosjektet, går 30 kroner for hver 300 jeg får inn til dyrebeskyttelsen Norge (Tromsø), hvorfor Tromsø? Fordi lokalet de hadde dyrene i, brant ned, så vil gjerne støtte de, samt at de 5 første som støtter prosjektet med 300+ kroner får en uke ekstra gratis barnehageplass med den uken som allerede er inkludert. 

Når er vi i gang, og hvilket tilbud skal vi ha klart da?

Vi har satt som mål å ha alt klart innen 19 februar 2018 kl 07.00. Da åpner vi dørene for hundene. 

Vi blir å tilby sosialisering med positiv holdning og tilbakemelding, lek, turer og avslapping for hver hund i hver sin hundebås. 

Vi blir å ha plass til maksimalt 19 hunder. Men to av de plassene er øremerket "drop-in".  

Vi blir å tilby fast plass, 1-5 dager i uken, eller drop-in.

For eierne av hundene blir vi å tilby de første uken gratis så de får se og vurdere om dette er plassen for eierens hund å være.  

Fra og med 18 januar tilbyr vi å komme på besøk til de som er interessert for å fortelle om virksomheten vår og sette opp en plan sammen på hvordan de vil ha det ang plass i barnehagen, høre deres vilkår å de får høre våre vilkår for å ha plass hos oss, noe som selvfølgelig også er gratis. 

Vil også tilby de mens vi er på besøk at vi tar eierens hund ut på en  kort tur for å se aktivitetnivå, intensitet i lek, om den byr på lek eller må settes igang med lek uten nærværet til eieren.

Det er fordi vi vil se hvordan hunden er uten eieren til stedet p.g.a beskyttelses instinkt, sjalusi om vår hund skulle hilse på eieren


Hvem er vi som står bak dette tiltaket?

Vi er to personer som står bak dette tiltaket. 

Jeg som skriver dette er en ung herremann på 27 år, som heter Erik Hamvaag. Jeg har tatt forskjellige kurs innen hverdagslydighet og lest en del bøker om hundepsykologi og adferd. Jeg har vært heldig med å ha en slektning som jobbet hos politiet med trening av politihunder, som jeg har fått god lærdom av. Har vært med på utallige treningsesjoner og fått veldig stor kunnskap om det å ha flere personligheter rundt meg til en hver tid.

Jeg er en snill, men tydelig leder.


Den andre personen er ei yngre dame med navnet Sara Lakseide. Hun har bodd i Spania i 12 år for å gå på Den norske skole Costa Blanca i Alfaz. Hun kommer fra en familie som har eid hunder fra tidenes morgen, så gjennom oppveksten har hun lært mye om hundens velferd.

Mens hun bodde i Spania, har hun vært involvert med forskjellige gatehunder og "sheltere" i Spania som har gitt hun god og trygg kunnskap på hvordan det å være med forlatte hunder med store personligheter. Hun har like stor kjærlighet for dyr som meg og vil gjerne adoptere alle type hunder som kanskje veldig mange ville unngått. "Alle hunder kan endre sin uønskede adferd, bare gi den tålmodigheten og sjansen de fortjener". Det er noe Sara har stor tro på å det er noe jeg støtter samboeren min i.


Lokalet jeg skal få bruke til dette, har overtagelsesdato 1. januar 2018. Fra første januar vil jeg og min samboer bruke mye tid på tilrettelegging av bygget og få gratis arbeidskraft av venner og familie for å gjøre jobben noe lettere for oss økonomisk.  


For å spre budskapet om hva E.H Turbuddy kan tilby, skal vi nå til hundeeiere gjennom lokalavisene i Troms(ø), visittkort og facebookside. 


Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Støtte til veldedighet

For hver 300 kroner som min organisasjon blir støttet med, går 30 kroner til Dyrebeskyttelsen Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 300
Estimert leveranse 19.02.2018

En uke gratis hundebarnehage pass

startskudd.no - En uke gratis hundebarnehage pass

Gir bort 5 gratis hundebarnehage pass for en uke for de som støtter min organisasjon. Hundeeier velger selv om de ønsker å bruke alle dagene på samme uka, eller spre det utover flere uker.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 500
Estimert leveranse 19.02.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av E.h turbuddy v/hamvaag, publisert 15.12.2017 00.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.