CHANGING THE GAME!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

CHANGING THE GAME!

Bromoli Electric har utviklet markedets beste konsept for bruk av el-sykkel i tilknytning til jakt, fiske, safari og terreng, - hele året.

Innsamlet kr 0
0 %
Målbeløp kr 500 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 13.10.2017.

Bromoli & Crowdfunding:

Bakgrunnen for at vi er med på Crowdfunding er å reise kapital til den første skikkelige serieproduksjonen av den elektriske sykkelen Bromoli G1. Dette vil koste nærmere NOK 2 mill. Av denne kapitalen har gründerne ytet NOK 0,5 mill og det er skrevet en opsjonsavtale med eksterne investorer som vil yte ytterligere 1 mill under forutsetning av at vi klarer å samle inn NOK 0,5 mill gjennom crowdfunding eller gjennom salg av aksjer. Dette betyr av hvis vi klarer å selge 20 stk Bromoli G1 (sterkt redusert pris) gjennom crownfunding kan vi realisere et fremtidsrettet og gjennomprøvd konsept som har alle forutsetninger for suksess.

Teknisk ukeblad skrev om Bromoli i en artikkel, denne kan du lese her

Bakgrunn:

Arbeidet med utviklingen av konseptet Bromoli startet i 2015, og det er investert mye tid og penger inn i prosjektet. Det hele startet basert på tre viktige fakta:

1. Det finnes ingen elektriske sykler i markedet som innfrir kravet til brukere som ønsker høy ytelse, lang rekkevidde, kjøring i snø og ulendt terreng. Spesielt for jakt, fiske og turer i fjellet settes svært høye krav til kvalitet og ytelse.

2. I 2015 startet EU arbeidet med å implementere nye regler / direktiver (L1e-A) for elektriske sykler. De nye direktivene definerer at man gjennom en spesiell godkjennelse kan bruke en kraftigere motor, spesifikt inntil 1.000W nominell effekt kontra 250W for tradisjonelle elektriske sykler. Fra 1 Januar 2017 har de nye reglene blitt implementert i mange EU land.

3. Alle trender tyder på at sykling hele året, også på vinteren vil bli mer og mer populært i årene som kommer. I USA og Canada er snøkjøring med FatBike blitt veldig populært. Vi har lagt til grunn at denne trenden også i større og større grad vil inkludere elektriske sykler.Prosjekt:

Basert på ovenforstående fakta besluttet vi å utvikle en elektrisk sykkel med maksimal lovlig kraft, batterier som gir ekstrem rekkevidde og en sykkel som takler alle krevende oppgaver og terreng hele året. Den største utfordringen var å utvikle et batteri med en effekt som var tre ganger det som er vanlig i markedet. I tillegg er det utviklet egne lastehengere og jakthengere som utfyller hovedproduktet for å ha et bra konsept å presentere til kundene. Visjonen er å levere 1.000 sykler i 2018 og bli den ledende leverandøren av elektriske sykler i denne nisjen.

Produkt:

I Juni 2017, etter grundig testing hadde vi et produkt som tilfredsstilte de krav vi mente var viktig. Det første produktet som lanseres er en elektrisk FatBike, Bromoli G1.  Sykkelen vil være godkjent i henhold til den nye EU normen for elektriske sykler (L1e-A) som tillater kraftigere motor. Når du prøver enBromoli G1 vil du merke med en gang at dette er den råeste serieproduserte elektriske sykkelen på markedet. Den tilfredsstiller alle forventninger frakresne brukere som stiller høye krav til kvalitet og ytelse. Sykkelen har en midtmontert motor med nominell effekt 1.000W og en max effekt på 1.600W og et maksimalt moment på 160Nm. PowerPack - batteriet på 1.492Wh gir sykkelen en rekkevidde på inntil 200km ved normal kjøring og 70km i terreng på full ytelse. Rammen, som veier 2,75 kg, 4,9" brede hjul for kjøring hele året, hydrauliske cut-off bremser og mange andre detaljer gjør dette til et unikt produkt i et voksende marked.

Bildet viser en standard Bromoli G1. Den er utstyrt med mud-guards foran og bak, samt telefon / navi-veske som standard. Bilde: Bromoli Electric.


Bildene viser et utsnitt av dekk, felger, motor og bremsesystemer på Bromoli G1. Dekkene på 4,9" gir fantastisk feste og komfort både sommer og vinter. Bilde: Bromoli Electric.


Testing & kvalitet:

I Januar 2017 ferdigstilte vi 3 stk prototyper av Bromoli. Det første vi gjorde var å gjennomføre grundige tester på kaldt vinterføre, og etter nærmere 2.000 km i snø, slaps og minusgrader var vi fornøyd. Dette er svært viktig for å sjekke ut om teorien holder i praksis. Det har blitt gjort justeringer underveis men produktene er nå grundig testet både av oss selv og eksterne.

Siden sommeren har det vært stor interesse og har fått bestillinger på både sykler og tilbehør allerede, og vi produserer en mindre serie allerede nå i disse dager som skal leveres i løpet av oktober. De aller fleste har faktisk bestilt direkte gjennom sosiale medier, noe som viser viktigheten av å være synlig der. Det som også er viktig er at de som faktisk har prøvd Bromoli G1 har nesten uten unntak bestilt :-)Her ser du bilder fra noen av test-turene i sommer. Bilde: Bromoli Electric.

DRIVKRAFTEN TIL SUKSESS:


For å kunne oppnå den nødvendige batterikapasiteten for kunne ha lang rekkevidde og kunne kjøre med henger i kupert terreng, måtte vi utvikle en løsning selv. Det anses at hvis man har en batterieffekt på 600 Wh så er dette bra. Vår målsetning var å doble dette. Et annet problem var plass i sykkelrammen. Det vi gjorde var å tenke nytt. Vi besluttet å utvikle en batteriveske i håndsydd skinn, spesialtilpasset rammen i G1. På denne måten fikk vi plass til flere battericeller, vi fikk en gunstig polstring mot slag, og ikke minst, vi kunne plassere en batterivarmer inne i pakken for bruk på vinteren. Resultatet ble PowerPack, et polstret batteri basert på Panasonic battericeller på hele 1.400Wh og 29Ah. Slå den! PowerPack gir et veldig bra tyngdepunkt i sykkelen og kan enkelt tas ut og inn ved hjelp av borrelås. Batteripakken er låsbar til sykkelrammen og har både innvendig og utvendig USB strømuttak. Den er selvfølgelig vanntett og har en veldig god polstring for å beskytte battericellene

Her ser du bilde av Bromoli PowerPack, markedets kraftigste serieproduserte Li-ion batteri for sykkel. Bilde: Bromoli Electric.


ANDRE PRODUKTER:

Bromoli kan også leveres med spennende tilbehør, f.eks jakthenger, transporthenger, henger for hunder / barn og annet, sidevesker og triangulære vesker i skinn. Mange spennende ting.

Bilder viser Bromoli G1 med jakthenger. Bilde: Bromoli Electric.


MER INFORMASJON:

Tekniske detaljer, mere informasjon om produkt, eller andre spørsmål finner du på vår hjemmeside bromoli.com

Ønsker du å ta kontakt med oss direkte for spørsmål eller om du er interessert i å kjøpe aksjer, ring tlf 930 59 734 eller send mail til post@bromoli.com.

Følg oss og del gjerne med andre på facebook 


Teknisk ukeblad har også skrevet en artikkel om sykkelen som du kan se her

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger

Bromoli G1

startskudd.no - Bromoli G1

Bromoli G1 til sterkt redusert pris. Komplett kraftpakke. Den kraftfulle Bromoli G1 med alt utstyr. Både sykkel og henger leveres i farve svart matt og med brede dekk :-) Ordinær pris kr 36.990,- / leveres fraktfritt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 26 900
Estimert leveranse 15.11.2017

Bromoli G1 + Cargo / Hunter - tilhenger

startskudd.no - Bromoli G1 + Cargo / Hunter - tilhenger

Her får du alt i en pakke. Den kraftfulle Bromoli G1 med alt utstyr samt at du kan velge om du vil ha med en transporthenger eller jakthenger. Både sykkel og henger leveres i farve svart matt og med brede dekk :-) Ordinær pris kr 39.990,- / leveres fraktfritt i Norge.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 26 990
Estimert leveranse 15.11.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av Cws invest as, publisert 13.09.2017 09.48. Cws invest as sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.