BYBOX Kristiansand - Pilotprosjekt

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

BYBOX Kristiansand - Pilotprosjekt

Norges første mobile oppbevaringsbokser i sentrum med utslippsfri hjemlevering.

Innsamlet kr 3 000
1 %
Målbeløp kr 200 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 23.09.2020.BYBOX - Norges første mobile oppbevaringsboks med gratis hjemlevering!


 

Oppbevaringsboksen er plassert midt i sentrum og er tilgjengelig for kunder i alle aldre!


BYBOX er gratis å bruke til oppbevaring i sentrum mandag til lørdag kl.09:00-16:00. Om du ønsker kan vi levere varene hjem til deg samme dag mellom kl. 16:00 - kl.20:00. Prosjektet har fått støtte fra Kristiansand Kommune og Innovasjon Norge.


BYBOX ønsker å tilrettelegge for handel i sentrum, tilbudet er utviklet for å gjøre handleopplevelsen enklest mulig.Enkel og fleksibel hverdag

Vi observer eldre par som bærer tunge handleposer hjem. Småbarnsmødre som triller barnevognen og drasser på handleposer. BYBOX ønsker å gjør det mindre strevsomt å nyte sentrum.

Vår visjon er å avlaste det gamle paret, småbarnsmoren og de som sitter i rullestol. De fortjener å oppleve impulsene i byen som en attraktiv og sosial arena. Energi og overskudd til å berike seg av kulturelle opplevelser og aktiviteter, i stedet for for å la seg hemme av tunge poser som må bæres. Å kultivere gode og positive opplevelser vil styrke og bevare byen som en yrende møteplass.Bærekraftig

Vi leser om trender med tøff konkurranse om arbeidsplasser for førstegangssøkere, sviktende publikum i sentrum og nedlagte butikker pga. økende netthandel som truer. Særlig gjennom Covid-19 er sentrumshandelen under sterk press.

Vi ønsker å gjøre det attraktivt for beboere å gå, sykle eller ta bussen til byen og likevel få med seg varene sine hjem enkelt. Den grønne miljøprofilen gjenspeiles i vårt konsept med bruk av utslippsfri trekkvogn.     

                                                  

    

Publikum av byen, et sosialt samspill

Med dette prosjektet ønsker vi å bidra til at bykjernen blir en mer levende sosial arena. Ved å gjøre byturen enklere og tryggere, mer fleksibel og bekvem. Vi ønsker å berike kundenes handleopplevelse i sentrum.

Din støtte vil gå til å videreutvikle minimumsløsning for å demonstrere et selvbetjent konsept for deg og byen. Vi kommer til å fokusere på universal utforming slik at så mange som mulig enkelt kan ta i bruk handelstilbudet i  byen.Vi trenger din støtte til å virkeliggjøre visjonen i konseptet: 

Det må bli mulig å kose seg i bygatene uten å måtte drasse på tunge handleposer.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Belønninger


Et prosjekt av Shop & drop kristiansand thien duc nguyen, publisert 09.07.2020. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.