startskudd.no - BOXIBAG® Gear & Tool Case

BOXIBAG® Gear & Tool Case

BOXIBAG® Gear &Tool Case for transport og oppbevaring av utstyr og verktøy i hobbyer som musikk, foto, jakt og fiske med flere.

Innsamlet kr 1 635
14 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 11 250
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.03.2018.BOXIBAG® Gear & Tool Case er en BOXIBAG® bag bygget over en TANOS Systainer® T-Loc III boks inneholdende inntil fire Mini Systainer® T-Loc bokser eller en myk boks med inndeling for fotoutstyr. Tre modeller; TRAVELER, CANVAS og OUTDOOR, som dekker alternative hobby-områder tilbys markedet 2018. Samtlige bag'er kan brukes om en annen med eller uten bokser og skum innlegg, for eksempel som rene skole/college- eller reisebag'er. De er utstyrt med gode håndtak og skli-sikker skulder-rem, tre romslige utvendige lommer, hvorav en passer for PC/Laptop, lett tilgjengelig dokumentlomme og to utvendige nettlommer. CANVAS og OUTDOOR kan også bæres på ryggen. 

Videoen presenterer folkene bak prosjektet samt bruken av BOXIBAG TRAVELER med musikk som hobby. Videoer for andre hobbyområder kommer.

BOXIBAG® Gear & Tool Case (BB) kan medtas som håndbagasje på fly (min. BB mål 40 x 32 x 23 cm, max. BB mål 50 x 32 x 28 cm). Den primære målgruppen er hobbymarkedet. Visjonen er å tilby hobby-folket et transport- og oppbevaringssystem slik at dyrt og sårbart utstyr blir sikkert medbrakt, oppbevart og tilgjengelig. TANOS Systainer® T-Loc er et patentbeskyttet system som tillater stabling og sammenkopling av bokser. I vår TANOS Systainer-utgave er dette spesielt gunstig for mini-boksene. Flere enn de fire miniboksene som passer inn i en TANOS Systainer® T-Loc III bør kanskje anskaffes for å innarbeide- og oppbevare ulike deler av hobbyproduktet i egne bokser. Dette gjelder også de myke boksene velegnet for foto- eller annet sårbart utstyr, samt skum innlegg for f.eks. transport og oppbevaring av keramikk/porselen og miniatyrfigurer (Warhammer). 

En stor utfordring i alle hobbyer er å ha nødvendig utstyr, deler og verktøy tilgjengelig på reise eller i felt inkl. spesialtenger- og skrujern, ekstra batterier, ringer, pakninger, filer, lys, luper, pensler, pinsetter, oljer og touch-up maling for å nevne noe. En eller flere av mini-boksene bør kanskje utstyres for verktøy. De som har en omfattende hobby ser kanskje selv hvordan BOXIBAG® Gear & Tool Case best kan tas i bruk. Det gir også en ekstra glede å innarbeide utstyr (skjære inn i skum) etter egne maler. 

Det er foreløpig utviklet tre alternative modeller TRAVELER, CANVAS og OUTDOOR som presenteres her: 


BOXIBAG TRAVELER
MED MUSIKKUTSTYRBOXIBAG® TRAVELER (D1200) er reisemodellen tilpasset hobbyer og aktiviteter knyttet til musikk (for eksempel gitar, mandolin, fiolin) samt filateli, myntsamling med mer. I bildet over er den innredet for å støtte gitarspill. TRAVELER egner seg også godt som administrasjons-veske for klubber og lag hvor det håndteres billetter, loddbøker og kontanter og lignende (ref. mini-boksene). Den store utvendige lommen er tilpasset PC/laptop og utenpå den er det en dokument-lomme for reisedokumenter og kvitteringer. To hendige utvendige nettlommer finnes også. TRAVELER har et væske/koffert- lignende håndtak noe som kan bli aktuelt å innføre på andre modeller. TRAVELER er i Polyester 1200 D som har god vannmotstand og stor slitestyrke. 


CANVAS
MED FOTOUTSTYRBOXIBAG® CANVAS (Canvas) er fritids-modellen som vil kunne være av interesse i hobbyer som fotografering, kunstmaling og tegning men også der hvor bag'en ønskes brukt uten innredning til studier og fritids-interesser, enten som ren skole/college- eller reisebag. Den er vist med foto innredning (passer for samtlige modeller) og har seks utvendige utstyrs-ringer. De to på forsiden av bag'en kan brukes til å henge opp et fotostativ og de fire på baksiden kan brukes for bæring på ryggen. Det siste innebærer at en tar i bruk to skulderremmer (ekstra rem bestilles). Skulderremmene går fint ned i en av sidelommene for oppbevaring. CANVAS er laget i Coated Canvas som er slitesterk med god vannmotstand. NB! Utstyrsringer ut over den ene som er vist på forsiden av OUTDOOR vil bli tatt inn ved produksjon. 


OUTDOOR
MED FISKEUTSTYROUTDOOR MED FOTOINNREDNING


BOXIBAG® OUTDOOR (D600CM) er kamuflasjemodellen for bruk under røffere forhold i skog of mark eller til sjøs, for eksempel til jakt og fiske. Den kan også utstyres med fotoinnredning og er utstyrt med samme utvendige utstyrsringer som CANVAS for opphenging av fiskestang/fotostativ (front) og bæring på rygg (bakside). OUTDOOR har økt motstand mot inntrengning av vann i bunn og forsterkede utvendige nettlommer. De som spiller med miniatyrer (Warhammer) vil også kunne ha glede av den. OUTDOOR er laget i Polyester 600 D som er slitesterk med god vannmotstand. 


Som nevnt kommer BOXIBAG® Gear & Tool Case i tre modeller:

TRAVELER
CANVAS
OUTDOOR
Alternative hobby/bruksområder kan være: musikk, myntsamling, filateli, administrasjon i klubber og lag, fotografi, kunstmaling, tegning, keramikk/porselensmaling, skole/college, reiser, jakt, fiske, friluftsliv,  miniatyrer, Warhammer m.m. (kom gjerne med innspill og forslag til nye modeller og bruksområder).


Pengestøtte samles inn som bidrag til pilotproduksjon sommeren 2018 og som dokumentasjon på kjøpsinteresse (min. produksjons-volum er 300 stk. pr. modell). Samtidig ønsker en innspill på materialkvaliteter, design, utstyrs-grad og innlegg noe som kan føre til justeringer før produksjon. Punktet for mulig produksjonsstart er satt til min. 30 positive tilbakemeldinger (10% av min. produksjonsvolum), ref. belønning. Det tas nødvendig forbehold om realisering. Deltagelse ved videre satsing kan være aktuelt for de som bidrar.

Salgsprisen pr. bag (uten TANOS eller myke bokser) vil være rundt kr. 675,- inkl. mva. for TRAVELER, CANVAS og OUTDOOR. Bagen kan brukes uten innredning, og valgt utstyr kan bygges inn etter behov. Det foreligger (og vil bli lagt frem) en egen prisliste for hva TANOS boksene med innlegg; dokumentinnlegg, mykt og hardt skum samt plukkeskum, koster. En fullt utstyrt BOXIBAG® Gear & Tool Case vil ha en salgspris fra kr. 1.275.- til 1.950,- avhengig av innredning (inkl. mva). En  modell utstyrt med myk innredning for fotoutstyr vil ha en salgspris rundt kr. 1.275,- (inkl. mva).

Belønning:

BOXIBAG modellen OUTDOOR (uten innhold) kan forhåndsbestilles for kr. 375,- inkl.mva men ex. lokal frakt (sendes flatpakket). Hvis produktet ikke blir realisert vil de som har bidratt få pengene tilbake.

Dersom belønningen ønskes realisert med en av de andre bag-typene TRAVELER eller CANVAS, vennligst ta kontakt med oss direkte på marita@bgoodpromotion.com. 

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

11250 kr
BOXIBAG® TRAVELER ved min. 30 positive tilbakemeldinger
11250 kr
BOXIBAG® CANVAS ved min. 30 positive tilbakemeldinger
11250 kr
BOXIBAG® OUTDOOR ved min. 30 positive tilbakemeldinger

Belønninger

BOXIBAG® OUTDOOR

startskudd.no - BOXIBAG® OUTDOOR

BOXIBAG® OUTDOOR

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 375
Estimert leveranse 01.08.2018

Et prosjekt av B GOOD AS, publisert 01.03.2018. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.