BERG WATCHES - NORGES MEST INNOVATIVE KLOKKER

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

BERG WATCHES - NORGES MEST INNOVATIVE KLOKKER

Tiden er kommet for at klokkebransjen innoverer seg. Holmenkollen-kolleksjonen vår er verdens første klassiske klokke du kan betale med.

Innsamlet kr 453 999
100 %
Neste bonusmål kr 500 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 174
Dager igjen
BESTILL HER

Prosjektet ble avsluttet 17.07.2018.

PRODUKSJONEN HAR STARTET!

Vi nådde målet vårt på Startskudd 17.07 og har dermed fått inn nok kapital til å starte produksjonen av Holmenkollen klokken.


Vi takker alle som har bidratt her på Startskudd til å gjøre dette mulig!

Ønsker du å bestille Holmenkollen klokken kan du fortsatt gjøre det til redusert pris via www.bergwatches.no i en begrenset tidsperiode.

HOLMENKOLLEN - NORGES MEST INNOVATIVE KLOKKE

I 2017 lanserte vi våre 2 første klokkekolleksjoner. Vår første klokke het Ulriken og er tidenes mest folkefinansierte norske klokke. Den andre klokken ble lansert eksklusivt på Startskudd som en limited edition klokke i 300 enheter. Disse ble revet vekk på kun 12 dager. 


Vi har lært mye det siste året og ønsker nå å ta det et steg videre. For å slå igjennom i den store verden, må vi tenke nytt og stort. Derfor har vi sammen med våre fabrikker i Sverige, Kina, Sveits og Island jobbet for å kunne tilby en klokke som verden aldri har sett før! En klokke med et klassisk utseende, men med smarte funksjoner som ingen klassiske klokker har levert tidligere. Hvor man da får mulighet til å betale med klokken sin.

                                           

HVORFOR HOLMENKOLLEN?

På vår nyeste kolleksjon har vi valgt Holmenkollen som motiv på baksiden av quartz urkassen. Holmenkollen er en arena hvor nordmenn har vært ledende i diverse idretter siden 1892, og vi henter motivasjonen til å satse stort internasjonalt fra våre landsmenn som allerede har lykkes.

Samtidig er Holmenkollen et samlingspunkt og en folkefest for nordmenn, noe vi synes passer perfekt siden det er nordmenn som bidrar til at prosjektet blir en realitet via vår egen folkefest som er folkefinansiering. Alle blir en del av norsk klokkeinnovasjon og bidrar til å sette Norge på klokkekartet.


FRA IDE TIL VIRKELIGHET

I November 2017 dro vi til Sveits for å lære mer om teknologi innen klokkeindustrien. Vi innså at det var noe som manglet i markedet og det var klassiske klokker som kombinerte teknologi med klassisk design.

Denne jakten på kunnskap innen ledende teknologi førte oss til den revolusjonerende NFC teknologi, som vi via våre reimer bruker til å gjennomføre trådløse betalinger.

Ved bruk av denne teknologien så kobler man bare opp kortet sitt via appen vår, og så vil kortet kobles mot en chip som gjør at man får mulighet til å bruke klokken som et betalingsalternativ.

Dette er bare starten på funksjoner som vil komme sammen med klokken. På sikt vil man kunne åpne dører til hus, biler, kontor og hytter med hjelp av klokken.

Holmenkollen klokken kommer i quartz (batteridrevet)  og automatisk (selvopptrekkende). Derfor er det viktig at du setter deg inn i hvilken klokke som passer deg best.

HOLMENKOLLEN - QUARTZ UTGAVE

Sveitsisk produsert Ronda urverk, safirglass, vanntett ned til 50 meter, reim av lakseskinn fra Island, utskiftbare reimer som ikke trenger verktøy, 316L rustfritt stål og dato over 6-tallet, urkassen er 39 mm.


HOLMENKOLLEN - AUTOMATISK UTGAVE

Sveitsisk produsert ETA 2824 urverk, 25 juvelers urverk, 316L rustfritt stål, reimer laget av lakseskinn fra Island, utskiftbare reimer, vanntett ned til 50 meter, dato på 6-tallet, safirglass på forsiden og baksiden av kassen, urkassen er 39 mm.


Våre første to kolleksjoner kom kun med quartz urverk, men etter stor etterspørsel fra norske klokkeentusiaster så har vi valgt å lansere en automatisk versjon til Holmenkollen kolleksjonen. Den kommer i et begrenset opplag på 99 klokker per farge og hver klokke er nummerert, så altså 297 automatiske klokker totalt.


ETA er anerkjent som verdens beste urverks produsent av urverk som ikke er  in-house urverk. ETA sine urverk kan spores tilbake til 1793 og er den største produsenten i Sveits. 2824 modellen som vi har valgt å bruke er kjent som en arbeidshest og kommer med hele 25 juveler for å få alle delene til å fungere optimalt. Dette er en av grunnene til at urverket er ansees som et arvestykke.


REIMER AV LAKSESKINN FRA ISLAND

Vi har valgt å bruke lakseskinn fra Island til å lage våre klokkeremmer. Garveriet vårt ble i 2016 kåret til Europas beste garveri.


Grunnen til at vi valgte lakseskinn er at vi ønsket noe unikt som representerte Norge. Samtidig brukte min bestemor lakseskinn til skoene sine under krigen og kunne bekrefte at det var ekstremt slitesterkt.

Dette gir klokkene våre et unikt utseende som ingen andre klokker har og vi er stolte av å kunne levere et slikt produkt av høyeste kvalitet.


UTSKIFTBARE REIMER

Våre reimer kommer med en "enkelt å bytte" løsning. Det vil si at du bare drar splinten som er rett under urkassen tilbake et lite hakk, så vil den løsne. Dette gjør at du vil ha mulighet til å bytte reimer på sekunder uten behov for noe verktøy. På denne måten kan du tilpasse klokken din til ett hvert antrekk.


KUNDEANMELDELSER


FARGE KOMBINASJONERSJEKK UT VÅRE TIDLIGERE LANSERINGER


Ulriken klokken:
https://startskudd.no/prosjekt/berg--norges-mest-folkefinansierte-klokke/609bce72-355e-4406-abfb-d40b92800585

VM klokken:
https://startskudd.no/prosjekt/berg-watches-limited-edition-/0001129d-ca05-4bcc-b884-5cdc6282084a


Sammen med deres hjelp kan vi tilby verden et bredt utvalg av klokker med forskjellig funksjonalitet, av høyeste kvalitet i sitt segment og til en ekstremt god pris. Bli første som mottar Holmenkollen klokken ved å bestille den her på Startskudd og bli med videre på vårt eventyr. Sammen skaper vi historie!

TAKK FOR STØTTEN DIN!

Takk for at du tok deg tid til å sjekke ut prosjektet vårt og forhåpentlig støtte oss. Om det skulle være noe, så er det bare å ta kontakt på email, contact@bergwatches.com eller via sosiale medier. Vi pleier å svare relativt raskt.

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

33 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

500000 kr
Holmenkollen i quartz versjon blir produsert når vi når dette målet.

90%

Berg Norway AS

Organisasjonsnummer: 918551719Adresse
Oscars Gate 37A
-
0258 OSLO


Kontakt
paal@bergwatches.com

Belønninger

1 Holmenkollen klokke

startskudd.no - 1 Holmenkollen klokke

Du vil motta 1 nummerert Holmenkollen klokke med quartz urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

42 personer har bidratt Begrenset antall: 358 igjen kr 1 950
Estimert leveranse 20.09.2018

2 Holmenkollen klokker

startskudd.no - 2 Holmenkollen klokker

Du vil motta 2 nummererte Holmenkollen klokker med quartz urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

12 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 3 500
Estimert leveranse 20.09.2018

3 Holmenkollen klokker

startskudd.no - 3 Holmenkollen klokker

Du vil motta 3 nummererte Holmenkollen klokker med quartz urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 5 250
Estimert leveranse 20.09.2018

1 Holmenkollen Automatisk

startskudd.no - 1 Holmenkollen Automatisk

Super limited edition! Du vil motta 1 Holmenkollen med automatisk urverk fra ETA. Det produseres kun 99 av hver farge. Gratis frakt og mva er inkludert.

14 personer har bidratt Begrenset antall: 85 igjen kr 5 999
Estimert leveranse 20.09.2018

4 Holmenkollen klokker

startskudd.no - 4 Holmenkollen klokker

Du vil motta 4 nummererte Holmenkollen klokker med quartz urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 7 000
Estimert leveranse 20.09.2018

5 Holmenkollen klokker

startskudd.no - 5 Holmenkollen klokker

Du vil motta 5 nummererte Holmenkollen klokker med quartz urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 5 igjen kr 8 750
Estimert leveranse 20.09.2018

2 Holmenkollen automatisk

startskudd.no - 2 Holmenkollen automatisk

Super Limited Edition! Du vil motta 2 nummererte automatiske Holmenkollen klokker. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

1 person har bidratt Begrenset antall: 29 igjen kr 11 998
Estimert leveranse 20.09.2018

3 Holmenkollen automatisk

startskudd.no - 3 Holmenkollen automatisk

Super limited edition! Du vil motta 3 nummererte Holmenkollen klokker med automatisk urverk. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 8 igjen kr 17 997
Estimert leveranse 20.09.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Berg Norway AS, publisert 15.04.2018 17.00. Berg Norway AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.