startskudd.no - BERG - Limited Edition

BERG - Limited Edition

I forbindelse med tidenes sykkel arrangement i Norge, så har vi laget en sporty og minimalistisk klokke som kun kommer i 300 eksemplarer.

Innsamlet kr 476 010
105 %
Målbeløp kr 450 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 304
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 10.09.2017.

 Bryggen Tempo Kolleksjonen

Etter fantastisk suksess med folkefinansiering med først kolleksjon og nesten 1,1 million samlet inn, så er det på tide med kolleksjon nummer 2. Navnet er stemt fram av folket og vi har laget den stiligste sykkel klokken på markedet i forbindelse med Norges største sykkel arrangement noen gang. 16. September går startskuddet og 10. September er målet å sende ut alle klokkene til alle som har bidratt.


Målet har alltid vært  å skape den beste moteklokken på markedet. En klokke som ser bra ut på armen din, viser tiden og har tidløs kvalitet og design. Derfor kommer hver BERG klokke med 5 års garanti. Jeg har valgt å bruke et sveitsisk urverk fra Ronda, reimer av lakseskinn fra Europas beste garveri lokalisert på Island og buet safirglass for å få det resultatet jeg ønsket.

Min forrige kolleksjon er tidenes mest folkefinansierte klokke, som har bidratt til å kunne forhåndsbestille og utvikle denne kolleksjonen også. Det produseres kun 300 eksemplarer av Bryggen Tempo klokken, det er en klokke til folket som minne om tidenes sykkelarrangement i Bergen og samtidig en klokke som kommer til å se rå ut på armen din.

Bryggen Tempo kolleksjonen kommer i størrelse 40 mm på urkassen, mens reimene er i størrelsen 20 mm. Reimene er laget av Lakseskinn fra Island og vil være tilgjengelig i 6 forskjellige farger.


På baksiden av urkassen er Bryggen i Bergen inngravert med 2 syklister som sykler forbi. Det finnes ikke noe mer ikonisk enn når verdens beste syklister sykler forbi  Bryggen i Bergen. Bergens lokale sykkellag Ulriken Velo har stilt opp som modeller for denne rå stilige kolleksjonen.


                                                   BYTT REIM PÅ KUN FÅ SEKUNDER

Klokken kommer med reimer som har en "klikk" løsning som gjør at du kan bytte reim på bare få sekunder. På denne måten har du en klokke som passer et hvert antrekk. Det er ingen hengsler som du ser i selve klokken, men heller i reimene som gjør at du bare kan klikke de av og på selv.


                                                                      INSPIRASJON
 kolleksjonen er inspirert av naturen på Vestlandet. Jeg valgt å bruke lakseskinn som er garvet på Island til å lage reimene, noe som gir den et unikt utseende. Det elegante og vakre designet i uret reflekterer fjordene mens den røffe looken på reimen er naturen rundt fjordene.

                                                                     REIMER AV LAKSESKINN
Jeg har brukt lakseskinn fra oppdrettsnæringen på Færøyene. Skinnet ville vanligvis blitt kastet, men nå blir det heller sendt til Island hvor det blir garvet på et lite lokalt garveri som ble kåret til Europas beste i 2016. Lakseskinn er faktisk mer slitesterkt enn vanlig skinn, kan behandles på over 50 måter og kan fåes i over 100 forskjellige farger. Framover ser jeg for meg uendelige muligheter for å lage reimer for forskjellige sesonger.


                                                                          SPESIFIKASJONER
Norsk design - Sveitsisk quartz urverk - Lakseskinn reimer fra Island - Buet safir glass - Vann resistent ned til 5 ATM - 5 års garanti - Utskiftbare reimer med klikk funksjon - Urkasse av rustfritt stål - Størrelse: 40 mm -  Urkasse i gull - Ultra tynn urkasse - Urskive i svart - Sekundviser i oransje - Minuttviser og timeviser lyser i mørket - Ultra lett.   


                                                      VELG DEN REIMEN DU LIKER BEST
Du velger selv din egen reim farge slik at klokken din blir akkurat slik du ønsker at den skal se ut. Velg mellom brun, grå, marine blå, svart, okseblod rød og mørk grønn.


Når kan jeg forvente klokke min?

Produksjonen av klokkene er allerede satt igang og forventet levering er rundt 13 September. 

Har du flere spørsmål?

Ta gjerne kontakt via sosiale medier eller send en email til paal@bergwatches.com

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

66 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Berg Norway AS

Organisasjonsnummer: 918551719Adresse
Oscars Gate 37A
-
0258 OSLO


Kontakt
paal@bergwatches.com

Belønninger

Ekstra reimer!

startskudd.no - Ekstra reimer!

Du får en ekstra reim i valgfri farge! Du velger farge når prosjektet er avsluttet!

22 personer har bidratt kr 500
Estimert leveranse 12.09.2017

1 Klokke med lakseskinn reim

startskudd.no - 1 Klokke med lakseskinn reim

Du mottar 1 klokke og velger selv hvilken farge du ønsker på reimen din. Gratis frakt og moms er inkludert i prisen.

254 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 1 500
Estimert leveranse 12.09.2017

Ekstra sjanse til deg som ikke rakk å kjøpe sykkelklokken! 1 Ulriken Klokke + 1 ekstra reim

startskudd.no - Ekstra sjanse til deg som ikke rakk å kjøpe sykkelklokken! 1 Ulriken Klokke + 1 ekstra reim

Du kan velge 1 valgfri klokke fra Ulriken-kolleksjonen, og får med en reim på kjøpet. Velg mellom størrelse 36 mm, 38 mm og 40 mm. Klokkene passer til både damer og menn og du velger farger og størrelse når kampanjen er ferdig. NB! Dette er ikke sykkelklokken, Velo jetée à Bergen.

7 personer har bidratt kr 2 500
Estimert leveranse 15.09.2017

Nøkkelord


Et prosjekt av Berg Norway AS, publisert 10.08.2017 17.00. Berg Norway AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.