startskudd.no - barth&bags - håndlaget lær til ham og henne!

barth&bags - håndlaget lær til ham og henne!

Vil du bli med å støtte kampanjen? 25% rabatt på håndlagde produkter av mykeste italienske lær, fra liten lokal håndverksbedrift i utvikling!

Innsamlet kr 360
1%
Målbeløp kr 19 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 1
Dager igjen


Prosjektet barth & bags - made by hand

Formålet med denne kampanjen er å markedsføre mine produkter, og å få et oppstartsboost for raskere å kunne videreutvikle produksjonen med mer spesialverktøy og materialer. Alle mine produkt lages for hånd.Riktig verktøy er viktig for en god arbeidsprosess og et enestående resultat!


Etter mange år som administrasjons- og økonomileder, kom idéen om å gjenoppta  lærarbeid som jeg allerede som tenåring startet da jeg fikk rester av skinn av min far. Et år tilbake intensiverte jeg denne aktiviteten og startet utvikling av produkter som ble godt mottatt av familie og venner. Min egen arbeidsplass  kunne dermed skapes i en kreativ verden og samtidig gjøre min kreative hobby til business. Med hard innsats, tålmodighet og arbeidsglede kan dette kombineres.

Gründer Anne Gunnæs

Min visjon er å bidra til en mer fremtidsrettet produksjon ved å bruke miljøvennlige materialer der det er mulig, lær er et evigvarende materiale som blir vakrere med tiden. Den naturlige patina i læret kommer frem ved bruk. Jeg jobber i hovedsak med vegetabilsk lær da det er godt egnet for de produktene jeg jobber med. Læret er mykt men holder fast på formen og får lett fine kanter. Produktsorimentet mitt skal dekke praktiske daglige behov.
Smykkekolleksjonen vår består av lær som armbånd i flere varianter, også som redesign av belter, samt lange halskjeder av flettet lær! 


Produksjon med lær av høy kvalitet kombinert med gjenbruk av skinn og lær gir spennende muligheter! Jeg er veldig glad i lin og har flere prosjekter med kombinasjonen av lær og lin for SS18 kolleksjon.

Samtidig som jeg jobber med å videreutvikle produktsortimentet, er jeg i oppstartsfasen av å lage videoer for redesign av lær til inspirasjon for andre.  "Portfolio" er vår businessmodell med egen innerlomme for laptop i tillegg til plass til dokumenter og egen lomme for telefon. Denne kan bestilles i natur eller sort!


Setter du pris på håndlagde produkt i naturlige materialer med litt luksus boheme stil, vil du like produktene våre!
Hele ensembler i samme farge for en elegant opplevelse!


For AW18 kolleksjonen vil jeg vise noen interiør produkter !
For bedrifter! 

Nøkkelringer i flere farger, varianter, lange eller korte som bedriftsgave eller internt bruk med eget firmanavn preget inn i læret! 

Send forespørsel!Har du "wishes or wonders", skriv til meg : anne@barthandbags.no 


www.facebook.com/barthandbags

@barthandbags


Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

BARTH & BAGS AS

Organisasjonsnummer: 916 166 583Adresse
Drammensveien 93E
-
0271 OSLO


Kontakt
anne@gunnes.eu

Belønninger

BARTH Bracelet - maskulin

startskudd.no - BARTH Bracelet - maskulin

30% rabatt på veil. Minimalistisk maskulin variant - trendy redesign av solide lærbelter. Låses med geværknapp. Str: S 19cm – M 20cm – L 22cm + ved behov, farger I brunt og sort. Du blir kontaktet via mail etter fullført kampanje for fargevalg – leveringsadresse. Ingen mva tillegg- FRI FRAKT!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 250 Estimert leveranse 04.04.2018

BARTH passlomme

startskudd.no - BARTH passlomme

25% rabatt på veil. Praktisk og enkel passlomme i mykt italiensk vegetabilsk lær. Mål: 15cm x 10 cm – farger: natur lær, farget sort eller tan. Du blir kontaktet via mail etter fullført kampanje for fargevalg – leveringsadresse. Ingen mva tillegg- FRI FRAKT!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 40 igjen kr 290 Estimert leveranse 04.04.2018

BARTH Cordholder - 4 kortlommer og en seddellomme

startskudd.no - BARTH Cordholder - 4 kortlommer og en seddellomme

25% rabatt på veil. Enkel og lett kortholder for 4 kort, 2 på hver side og en for seddellomme i senter. Håndlaget i mykt italiensk vegetabilsk lær. Mål: 10cm x 8 cm - farger: natur lær , farget sort eller tan som bilder. Du blir kontaktet via mail etter fullført kampanje for fargevalg – leveringsadresse. Ingen mva tillegg – FRI FRAKT!

1 person har bidratt Begrenset antall: 39 igjen kr 360 Estimert leveranse 04.04.2018

BARTH Mini Clutch i myk italiensk vegetabilsk lær

startskudd.no - BARTH Mini Clutch i myk italiensk vegetabilsk lær

25% rabatt på veil. Mini clutch med plass til telefon, lommebok og nøkler etc. Enkel liten håndveske for kvinner i farta. Mål: 22cm x 11cm – farger – natur lær, fargetsort eller tan. Du blir kontaktet via mail etter fullført kampanje for fargevalg – leveringsadresse. Ingen mva tillegg – FRI FRAKT!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 30 igjen kr 400 Estimert leveranse 04.04.2018

BARTH Bag m/lomme

startskudd.no - BARTH Bag m/lomme

25% rabatt på veil. En bag som bare få har! Håndlaget bag med god plass til “alt” , har god innerlomme med plass til telefon og lommebok, uforet i minimalistisk stil, kan lukkes med magnetlås. Dusken kan tas av og på. Roller hanke. Mål: Bredde 43cm – høyde 27cm – dybde 12cm. Du blir kontaktet via mail etter fullført kampanje for fargevalg – leveringsadresse. Ingen mva tillegg – FRI FRAKT!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 1 400 Estimert leveranse 04.04.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av BARTH & BAGS AS, publisert 09.02.2018 15.00. BARTH & BAGS AS sin nettside. BARTH & BAGS AS sin facebook. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.