B Prestige  -  Paraplyen med smarte egenskaper

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

B Prestige - Paraplyen med smarte egenskaper

B Prestige - en kraftig paraply med refleks, lommelykt, nødhammer og auto åpne og lukke egenskap. Superfiber metall stenger, rustfritt.

Innsamlet kr 6 279
12 %

Prosjektet nådde ikke sitt mål, og pengene er refundert.

Målbeløp kr 50 000
Givere 0
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 15.04.2018.


Hvordan prosjektet startet?

Prosjektet startet med at vi var lei av dårlige paraplyer som bare hadde en enkel egenskap. Vi ville ha en paraply som var fungerende i det lange løp og som dekker flere behov. B. Prestige er et resultat av dette, en paraply som gjør deg sikker i trafikken, lyser opp mørke partier med LED-lommelykt, som tåler enda mer og som har en "one-hand operation".Paraplyen for norske forhold

Vi bor i Norge, et landene som er kjent for nedbør. Vi tar opp et godt eksempel, Bergen. Bergen har 285 våte dager i løpet av 1 år. 285 dager der det er behov for en paraply.  Vi tilbyr deg en paraply som er enkel og praktisk, som kan tas med til enhver tid. Vi ønsker at du skal holde deg tørr disse 285 våte dagene i året.  BLI SETT I TRAFIKKEN!

Andelen voksne folk som bruker refleks er fortsatt for lav. Kun 39% bruker den lille livredderen, tatt fra Trygg Trafikk sin statistikk. Refleks redder liv: Bilisten har 10 sekunder til å reagere hvis du bruker refleks, går du uten har han bare 2 sekunder til rådighet. Når det regner ute trenger du ikke stresse med refleksvest etc, når den allerede er på paraplyen. Perfekt å ha i bilen

Hvor ofte kjører du for å gjør et ærend, finner parkeringsplass et lite stykke unna og i det du skrur av bilen, begynner det å regne? OFTE! B Prestige Paraplyen er perfekt å oppbevare i bilen til enhver tid. Den er også utstyrt med nødhammer og varsellys som kan brukes i forskjellige situasjoner relatert til bil. Hvem er jeg? 

Mitt navn er Herman Bauge, 21 år og kommer fra Haugesund. Jeg studerer Markedsføring på BI Bergen. Jeg er en engasjert mann som legger mye arbeid i mine prosjekter. Aspirer om at firma vil blomstre og etterspørsel vil øke med tiden. Konkurransedyktig og lojal. Lansering

Lansering for produktet er satt opp til 15 april. Det innebærer at du forhåndsbestiller varen for 399kr og får tilsendt pakken på lanseringsdato. Produktet vil etter lansering koste 599kr, du sparer 200kr. Hva går bidragene til?

Bidragene vil bli brukt til videre markedsføring til et større perspektiv. Det vil bli fokus på ekstremt gode markedsstrategier. Vi vil også få til flere farger på paraplyen. En del av bidragene vil bli brukt til å starte nettbutikk. 
Some people walk in the rain, others just get wet. - Roger Miller

Ingen givere hittil. Bli den første til å bidra!

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

50000 kr
Oppstart av nettbutikk

250000 kr
Paraplyer i flere farger

Belønninger

B. Prestige - 1 stk smart paraply

startskudd.no - B. Prestige - 1 stk smart paraply

Forhåndsbestilling på 1 stk B. Prestige Paraply til 33% rabatt. Paraplyen vil bli sendt på lanseringsdato. Frakt og moms inkl i pris.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 300 igjen kr 399
Estimert leveranse 15.04.2018

B. Prestige - 2 stk smart paraplyer

startskudd.no - B. Prestige - 2 stk smart paraplyer

Forhåndsbestilling på 2 stk B. Prestige Paraplyer til 33% rabatt. Paraplyen vil bli sendt på lanseringsdato. Frakt og moms inkl i pris.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 200 igjen kr 798
Estimert leveranse 15.04.2018

B. Prestige - Familiepakke 4 stk smart paraplyer

startskudd.no - B. Prestige - Familiepakke 4 stk smart paraplyer

Forhåndsbestilling på familiepakke 4 stk B. Prestige Paraply til 40% rabatt. Paraplyene vil bli sendt på lanseringsdato. Frakt og moms inkl i pris.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 1 449
Estimert leveranse 15.04.2018

B. Prestige - Bedriftpakke 50 stk smart paraplyer

startskudd.no - B. Prestige - Bedriftpakke 50 stk smart paraplyer

Forhåndsbestilling på bedriftpakke 50 stk B. Prestige Paraply til 47% rabatt. Denne pakken inkluderer bedriftens navn på regnposen og boksen. Paraplyen vil bli sendt på lanseringsdato. Frakt og moms inkl i pris.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 20 igjen kr 15 950
Estimert leveranse 15.04.2018

B. Prestige - Bedriftpakke 100 stk smart paraplyer

startskudd.no - B. Prestige - Bedriftpakke 100 stk smart paraplyer

Forhåndsbestilling på bedriftpakke 100 stk B. Prestige Paraply til 50% rabatt.Denne pakken inkluderer bedriftens navn på regnposen og boksen, i tillegg bedriftens navn på selve paraplyen. Paraplyen vil bli sendt på lanseringsdato. Frakt og moms inkl i pris.

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 10 igjen kr 29 990
Estimert leveranse 15.04.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Bauge Prestige, publisert 15.02.2018 17.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.