AW:AN - NATTØY FOR EN NY GENERASJON KVINNER​!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

AW:AN - NATTØY FOR EN NY GENERASJON KVINNER​!

AW:AN kjoler visker ut grensene mellom natt og dag. Føl deg vel og se bra ut i feminine, flatterende og bærekraftige lounge kjoler.

Innsamlet kr 67 890
90 %
Målbeløp kr 75 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 61
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.09.2018.


Oppdatering 05.09

Tusen takk for all støtte så langt, det betyr mye i denne kritiske fasen av vår gründer reise! Vi har nå økt beløpsgrensen og det er fortsatt mulig å sikre seg et av våre plagg til rabattert pris i noen dager til.

Husk, dere trenger ikke velge farge eller størrelse nå. Du vil få mulighet til å  sende inn denne infoen i slutten av kampanje-perioden!

Eller så kan du sende epost til hello@aswearenow.co når som helst før kampanjen er over, med ditt valg av farge og størrelse. 


DEN MEST BEHAGELIGE KJOLEN!

I 2018 er det ikke lengre nødvendig å “lide for skjønnheten”. Travle liv krever tilpasningsdyktige klær som forenkler overgangen mellom hjem, jobb og fritid, og som er tilpasset rollene som kreves av oss gjennom et døgn. 

As We Are Now (AW:AN) har laget kjoler som består den ultimate testen– behagelige nok til å sove i, men også så fine at du kan ha de på deg gjennom hele dagen.

Velg mellom 5 klassiske og flatterende modeller, designet for at du skal føle deg komfortabel og uanstrengt vakker - både natt og dag.

AW:AN kjolene er produsert i de mest behagelige og bærekraftige tekstilene på markedet i dag. Såkalte "performance fabrics" som puster godt, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, og som hjelper til og med på å regulerer kroppstemperaturen. Alle kjolene er lettstelte, krøller ikke lett, og kan vaskes i maskin - så slipper du å bruke unødvendig tid brukt på håndvask og stryking.

Det eneste problemet? Du vil kanskje aldri ta de av!OM GRÜNDER

I løpet av de syv siste årene har jeg som med-eier og partner i et lite, men internasjonalt kreativt byrå, jobbet med design, merkevare-kommunikasjon, utvikling og produksjon av produkter i flere forskjellige kategorier. Det var faktisk da jeg jobbet med utviklingen av en serie frilufts-klær for en kunde at jeg ble introdusert til tekstiler med aktive tekniske egenskaper. Det slo meg at det var nettopp denne type tekstiler som burde brukes til nattkjolene som jeg drømte om å sove og slappe av i, men ikke fant i noen butikker. 

Da jeg gikk gravid ble min trang for å finne behagelige "hjemme" klær enda sterkere. Som kvinner går vi gjennom mange faser i livet hvor komfort blir en prioritet. Graviditet, barselpermisjon, hjemmekontor, overgangsalderen...Men hvorfor må komfort bety det samme som kjedelig og uformelig? Hvorfor finnes det ikke flere valg for moderne kvinner som ønsker behagelige klær, men som ikke ønsker å se ut som hun er på vei ut i marka eller til treningssenteret?

En dag gikk det opp for meg at jeg sikkert ikke var den eneste med dette problemet. At andre kvinner der ute også ville sette pris på nattøy og koseklær i mer tidsriktig design og bedre tekstiler!

Så jeg bestemte meg for at jeg ville lage nattøy og koseklær for meg selv og alle andre kvinner der ute som ønsker et nytt og bedre tilbud enn det som er tilgjengelig i dagens marked.HVORFOR NATTKJOLEN?

Om du har drømt om moderne, feminint, stilfull og komfortabelt nattøy og koseklær så vet du kanskje hvor vanskelig eller rett og slett umulig det er å finne. Jeg har lett "overalt" etter moderne nattkjoler i bra kvalitet og fin design - uten hell. Nattkjolen slik vi kjenner den er rett og slett et utdatert plagg! 

Og dette gjelder for nattøy kategorien generelt. Hvorfor skal vi i 2018 kle oss i nattøy som ikke representerer hvordan vi går kledd ellers? Vi har rett og slett gått bort i fra tradisjonell nattøy estetikk, og heller designet nattkjoler inspirert av favoritt-kjolene som du føler deg ekstra fin i til hverdags. Resultatet er feminine, flatterende og allsidige plagg i en nordisk minimalistisk stil. Like perfekte til å sove i, som å slappe av i om dagen.

Med AW:AN kjolene kobler vi feminin design i nåtidens motebilde med bærekraftige, innovative tekstiler på en helt ny måte – i en kategori som trenger en oppvåkning!


VEIEN VIDERE

Vi ønsker å bruke støtten fra dere til å utvikle enda flere behagelige og vakre plagg i innovative og bærekraftige tekstiler. Vi ønsker bl.a. å utvide kolleksjonen med kjoler og andre typer nattøy/koseklær i spennende tekniske tekstiler fra fornybare kilder som alger, brennesle og kull. 

Med hjelp fra dere kan vi komme ett skritt nærmere målet om å bli et internasjonal livsstilsmerke som fremmer moderne feminine verdier og bærekraft gjennom produkter som forenkler livene til vår generasjons kvinner. 


Takk for all støtte!


TEKSTILER MED EGENSKAPER


AW:AN KOLLEKSJONEN


__________________________________________________________________________________

Størrelser

AW:AN kjolene følger vanlig Europeisk størrelsestabell. Så du kan trygt kjøpe din vanlige størrelse. Men om du tilfeldigvis skulle velge feil så er det en god sjanse for at kjolene vil sitte pent likevel, siden alle modellene er produsert i myke jersey tekstiler som er lett å passe inn i. 

NB: BRYST, MIDJE & HOFTE STØRRELSER ER 1/2 STØRRELSER. DE MÅ GANGES MED 2 FOR Å FÅ SAMMENLAGT STØRRELSE AV BÅDE FORSIDE OG BAKSIDE.


VIKTIG INFORMASJON

 

BESTILLINGEN

Etter kampanjen er over vil vi kontakte dere for å forsikre at alle bestillingsdetaljene er korrekte før vi sender ut varene.

 

FRAKT

Vi dekker fraktkostnaden til én adresse innen Norge per bestilling. 

 

RETUR

Om du bestiller kjole i din vanlige størrelse, og har fulgt størrelsestabellen så bør du ikke ha noen problemer med passform. Om du ønsker å bytte av andre grunner så er det fullt mulig mot at du dekker de ekstra fraktkostnadene begge veier. Siden vi tilbyr forhåndskjøp til sterkt rabatterte priser vil vi ikke kunne dekke disse kostnadene.

 

Vennligst pass på at kjolene er ubrukte og ikke vasket. Kjolene må være i samme tilstand som da de ble mottatt med merkekappen (hang tag) fortsatt på. Vi godtar retur opp til 30 dager etter at kjolene ble sendt fra lager.

  

FARGER

Vi har gjort vårt beste med å fremstille kjole-fargene gjennom bilder slik de er i virkeligheten. Men det er viktig å være klar over at farger på mobil og data skjermer ikke alltid er 100% nøyaktige. Vi kan dessverre ikke garantere at skjermene dere ser bildene på viser 100% nøyaktige farger, tekstur og detaljer . 

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

AS WE ARE NOW AS

Organisasjonsnummer: 920 450 350Adresse
Lilleborggata 5
-
0480 OSLO


Kontakt
anette@aswearenow.co

Belønninger

Turban knot hårbånd i Mulberry silke

startskudd.no - Turban knot hårbånd i Mulberry silke

Trendy og praktisk hårbånd i eksklusiv Mulberry silke. Perfekt for å holde håret unna ansiktet under morgen/kveldsstellet, eller som et kult tilbehør som fremhever det feminine ved enhvert antrekk. Farge: sort eller kaffe beige. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

6 personer har bidratt Begrenset antall: 14 igjen kr 290
Estimert leveranse 10.10.2018

Sovemaske + pose i Mulberry silke

startskudd.no - Sovemaske + pose i Mulberry silke

AW:AN sovemasker er laget i luksuriøs, behagelig Mulberry silke. Tekstilen puster godt og stenger effektivt ut uønsket lys når man trenger litt ekstra hjelp for en mer uforstyrret søvnopplevelse. Kommer i en beskyttende og lekker silke pose, som er perfekt å ta med på reise. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 18 igjen kr 450
Estimert leveranse 10.10.2018

T-dress i økologisk bomull

startskudd.no - T-dress i økologisk bomull

Tekstil: 100% økologisk bomull. Farge: Beige. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: myk, pustende, miljøvennlig, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 43 igjen kr 800
Estimert leveranse 10.10.2018

Ribbet T dress i Tencel og bomullsblanding

startskudd.no - Ribbet T dress i Tencel og bomullsblanding

Tekstil: Tencel, bomull & elastan. Farge: Kremet. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: myk, svært pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

7 personer har bidratt Begrenset antall: 43 igjen kr 850
Estimert leveranse 10.10.2018

Slip dress i teknisk kasjmir

startskudd.no - Slip dress i teknisk kasjmir

Tekstil: Teknisk kasjmir (viskose, polyester og kasjmir). Farge: Burgunder eller mørk blå. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: svært mykt og lett tekstil, pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 42 igjen kr 950
Estimert leveranse 10.10.2018

Slip Dress i 100% Tencel

startskudd.no - Slip Dress i 100% Tencel

Tekstil: 100% Tencel. Farge: Nude pink. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: myk, svært pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 48 igjen kr 950
Estimert leveranse 10.10.2018

Midnight dress i 100% Tencel

startskudd.no - Midnight dress i 100% Tencel

Tekstil: 100% Tencel. Farge: Mørk blå eller sort. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: myk, svært pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

11 personer har bidratt Begrenset antall: 39 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 10.10.2018

Sweater dress i Cupro, Tencel & merino

startskudd.no - Sweater dress i Cupro, Tencel & merino

Tekstil: Cupro, Tencel, merino ull. Farge: Naturlig hvit, grå/lilla, sort. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: svært mykt og lett materiale, pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

8 personer har bidratt Begrenset antall: 42 igjen kr 1 100
Estimert leveranse 10.10.2018

Kaftan dress i Cupro, Tencel & merino

startskudd.no - Kaftan dress i Cupro, Tencel & merino

Tekstil: Cupro, Tencel, merino ull. Farge: Naturlig hvit, grå/lilla, sort, blå. Størrelse: XS-S-M-L-XL. Egenskaper: svært mykt og lett materiale, pustende, fører fuktighet og lukt bort fra kroppen, lettstelt og kan vaskes i maskin. Du får denne Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

2 personer har bidratt Begrenset antall: 48 igjen kr 1 200
Estimert leveranse 10.10.2018

Kjøp 3 - til en fantastisk rabatt!

1. Sweater dress x 3 stk eller: 2. Sweater dress + ribbet T dress + Midnight dress eller: 3. Sweater dress + T dress økologisk bomull + Kaftan dress Du får denne sterkt rabatterte Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 7 igjen kr 2 800
Estimert leveranse 10.10.2018

Kjøp 3 + hårbånd - til en fantastisk rabatt!

Velg 3 (ftitt valg) av våre AW:AN kjoler til svært rabattert pris og få med et hårbånd i Mulberry silke på kjøpet. Du får denne sterkt rabatterte Startskudd spesial prisen ved å forhåndskjøpe her, før vi lanserer nettbutikken.

4 personer har bidratt Begrenset antall: 6 igjen kr 3 100
Estimert leveranse 10.10.2018

Et prosjekt av As We Are Now AS, publisert 24.08.2018. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.