Arveng Drone Glove BETA (LIMITED EDITION, 20STK)

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Arveng Drone Glove BETA (LIMITED EDITION, 20STK)

Arveng Drone Glove lar deg styre dronen din med intuitive håndbevegelser. Vil du være med på reisen og gjøre noe ingen har fått prøve tidligere?

Innsamlet kr 50 373
100 %
Neste bonusmål kr 60 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 35
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 13.10.2018.


ARVENG DRONE GLOVE

Arveng Drone Glove er en hanske som kan lese håndens bevegelser ved hjelp av sensorer som er plassert i hansken. Ved å tolke sensordata fra håndbevegelser til styringskommandoer, har vi laget en hanske som kan styre droner! 

 

Ved hjelp av frie og naturlige bevegelser kan droner flys enkelt og presist med én hånd. Vår hanske lar deg styre droner helt uten tradisjonell RC-kontroller. Den intuitive interaksjonen mellom brukeren og dronen gjør det raskt og enkelt å lære seg å fly, selv for uerfarne dronepiloter.

 

Vårt BETA-produkt, Arveng Smart Glove BETA*, er første steg på veien mot vårt mål om å gjøre kontroll av maskiner enkelt og intuitivt. Bli med oss å skape en fremtid hvor kontroll av maskiner skjer på menneskets premisser!

 

 

Arveng Drone Glove er kompatibel med både DJI-droner og Parrot Mini-droner og kan derfor styre mange droner på markedet i dag. Hansken kobles opp til dronen ved hjelp av en app for smarttelefon som blir tilgjengelig både for iOS og Android.

 

Hansken kommer bundlet med batteri, slik at den er klar til bruk ut av esken. Den leveres i en eske av furufinér som er håndlaget av oss i Arveng Technologies, eksklusivt for BETA-lanseringen.

 

Pengene fra kampanjen vil gå med til å sikre alle kostnader forbundet med folkefinansieringskampanjen, inkludert produksjon av de første 20 hanskene. Hapro Electronics på Hadeland er vår produksjonspartner, og vi er stolte over å kunne meddele at våre hansker er satt sammen i Norge!

Siden Arveng Drone Glove er et BETA-produkt med begrenset opplag, vil vi være tilgjengelig for å gi oppfølging og svare på spørsmål fra alle våre kunder. Vi kan kontaktes på telefon, chat og e-mail.DRONE-KONTROLLENS INTUITIVE ERSTATNING

Den moderne drone-kontrollen er langt ifra intuitiv, og krever gjerne mye tid på å lære dersom man ikke har erfaring med lignende kontrollere fra før av. Arveng Drone Glove lar deg ta på en hanske og styre dronen med naturlige bevegelser uten at man må bruke mye tid på å lære seg kontrollerens styringsmekanismer. 


Den tradisjonelle RC-kontrolleren er preget av to krav; input for fart, og input for bevegelse. Kontrolleren har derfor to joysticks slik at brukeren kan styre dronen, men kontrollerens oppbygning og statiske bruksmåte er ikke en løsning som stemmer overens med menneskelig intuisjon. Det er ikke naturlig å styre en drone i luften ved hjelp av firkantet liten boks med små spaker. 


I stedet for å styre dronen med input-spaker, ønsker vi å gi brukeren muligheten til å «vise» dronen hva den skal gjøre. Å strekke ut hånden, løfte den opp eller ned, vri og rotere den med jevne, naturlige bevegelser for å vise dronen hvordan den skal bevege seg, er betydelig mer intuitivt. Med vår løsning ønsker vi å redusere antall ulykker, øke sikkerheten og samtidig gi folk en ny, enklere og intuitiv brukeropplevelse som også resulterer i mer moro! 


Det er virkelig noe spesielt med det å føle at man har kontroll på noe utenfor sin egen kropp!VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Arveng Technologies mener samarbeid er nøkkelen til suksess! Vi er stolte av å ha flere samarbeidspartnere som støtter oss:
PRODUKTETS OPPBYGNING

Arveng Drone Glove er laget av en komfortabel og fleksibel hanske. I fingrene på hansken er det montert flex-sensorer som måler fingrenes stilling. Disse sensorene er koblet til en liten datamaskin (Micro:bit) som er plassert på håndbaken til hansken. 


Her finnes det også en IMU sensor som kan måle håndens bevegelser i alle retninger. Dataene som samles sendes så trådløst videre via Bluetooth til den tilhørende appen for smarttelefon som snart kan lastes ned fra Play Store eller Apple Store.MED ARVENG DRONE GLOVE KAN ALLE FLY EN DRONE

Den tradisjonelle kontrolleren med joystick og knapper kan være svært utfordrende for mange nye droneflygere, og kanskje nettopp dette skremmer deg fra å kjøpe en drone. Med vår dronehanske kan hvem som helst på enkelt, intuitivt og engasjerende vis fly en drone fra første stund.NY BRUKEROPPLEVELSE

Produktets intuitive bruksmåte gir brukeren en unik bruker-opplevelse, ettersom den lar brukeren styre droner på en naturlig og interaktiv måte. Følelsen av å styre dronen som en forlengelse av seg selv, er svært ulik opplevelsen av å styre en drone med en tradisjonell RC-controller.FLYTENDE BEVEGELSER FOR FILMING

Arveng Drone Glove gir flytende og myke bevegelser når man filmer med dronen, i motsetning til mer hakkete bevegelser ved bruk av knapper. Dronens kamera kan livestreames i vår tilhørende app (krever drone med kamera, DJI) og det er lett å leve seg inn i kamerabevegelsene med håndstyringen. Det har aldri vært lettere å få praktfulle dronebilder!GOD PRESISJON

Effektivt og presist arbeid krever intuitive verktøy. Hansken sørger for svært god presisjon og rask responstid for nye bevegelser.HØY DRONEKOMPABILITET

Arveng Drone Glove kan kommunisere med droner via Bluetooth, Wi-Fi og RF-signaler. For å koble til DJI-droner, krever dette at man bruker en app via mobiltelefonen. Vi har derfor utviklet en app basert på DJI’s eget SDK, slik at dette kan gjøres på en måte brukerne allerede er kjent med. Vi har også god dialog med Authorized.no - Norges eneste ofisielle DJI Retailer. 

     (Her fra testflyvning i Authorized.no sine lokaler i Oslo)OM OSS

Arveng Technologies ble grunnlagt i 2016, og har siden den gang jobbet hardt med dette prosjektet. Teamet bak Arveng Technologies består av 13 studenter fra NTNU i Trondheim. Vi er et stort team for å sikre nødvendig kompetanse og erfaring, slik at vi kan utvikle et produkt av høy kvalitet.VÅRT MÅL

Hovedmålet med Arveng Drone Glove er å utvikle en «state of the art» hanske for intuitiv kontroll av maskiner. Det mest naturlige for et menneske er bruk av kroppen, og derfor ønsker vi å gjøre det mulig å styre komplekse maskiner ved hjelp av naturlige kroppsbevegelser.

 Styring ved hjelp av intuitive bevegelser har til dels lenge eksistert innen dataspill og lignende, men komplett intuitiv styring av annet utstyr er et svært uutforsket marked. Vi ønsker å være det selskapet som visker ut barrieren mellom intuitiv, menneskelig bevegelse og kontroll av maskiner. BETA-TESTING OG OPPFØLGING

Som tidligere nevnt, er dette et funksjonelt BETA-produkt. Hensikten med BETA-produktet er å gjennomføre en brukerstudie, der vi holder tett kontakt med hanskens brukere for å få tilbakemelding angående produktets bruk og ytelse. 


Kommunikasjon mellom Arveng Technologies og brukerne vil foregå ved hjelp av “Lead User Group” (gruppe) på Facebook. Alle kjøpere vil bli kontaktet og lagt til her under/i etterkant av kampanjeslutt.DRONEKOMPATABILITET

Arveng Drone Glove kan styre følgende droner:

  • DJI-droner (følgende produktlinjer: Spark, Mavic, Phantom, Inspire, Matrice) 

  • Parrot Mini-droner

  • Micro:bit-droner
Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

2 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

60000 kr
Rakk du ikke å sikre deg en hanske? Dra med deg vennene dine og doner et valgfritt beløp her. Da står du først i køen til neste runde. Hvis og bare hvis 100 personer eller mer ønsker en hanske vil det bli produsert et nytt opplag med hansker så fort som mulig.

83%

ARVENG TECHNOLOGIES AS

Organisasjonsnummer: 917 657 556Adresse
Granveien 53
-
1394 NESBRU


Kontakt
moina@arvengtechnologies.com

Belønninger

Hanskelodd!

startskudd.no - Hanskelodd!

Kjøp deg 1% sjanse til å vinne en Arveng Drone Glove BETA Limited Edition! Bernt Johan (CTO i Arveng Technologies) vil lage en random generator basert på noe spaca som vil avgjøre om du er den heldige vinneren av denne hansken!

10 personer har bidratt Begrenset antall: 90 igjen kr 100
Estimert leveranse 15.11.2018

Merch! T-skjorte med Arveng logo for å vise at du er en ekte A-Team Supporter!

startskudd.no - Merch! T-skjorte med Arveng logo for å vise at du er en ekte A-Team Supporter!

Merch levert fra nyoppstartede Arveng Clothing AS! T-skjortene kommer i svart, hvit eller grå, med rounded eller v-neck. Farge og størrelse velges i etterkant. NB! Pris er oppgitt eksludert frakt

5 personer har bidratt Begrenset antall: 15 igjen kr 249
Estimert leveranse 15.10.2018

Navn på Supporterside på nettsidene våre!

Show your love and support <3 Doner 250,- for å støtte arbeidet om å realisere dronehansken, og i tillegg få navnet ditt synligjort som bidragsyter på de nye (kommende) og oppdaterte nettsidene våre!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 100 igjen kr 250
Estimert leveranse 23.10.2018

Merch! Caps med Arveng logo - kommer i mange forskjellige farger og varianter! (kun 50 stk!)

startskudd.no - Merch! Caps med Arveng logo - kommer i mange forskjellige farger og varianter! (kun 50 stk!)

Capsene hr veiledende pris på ~499,- retail, men selges til rabbatert pris på startskudd-kampanjen med over 30% rabbatt! NB! Frakt tilkommer i tillegg. Capsene kommer i Flexfit som standard (S/M og L/XL), eller i Classic Yupoong med Snapback eller Clipback festemekanisme. Farge på caps og logo, samt størrelse bestemmes i etterkant.

3 personer har bidratt Begrenset antall: 47 igjen kr 349
Estimert leveranse 11.10.2018

Hjemmesnekra drone fra Henning Pedersens Makadrone.net

startskudd.no - Hjemmesnekra drone fra Henning Pedersens Makadrone.net

Har du ikke en dyr drone til mellom 5 og 15 tusen? Har du lyst til å fly droner med hanske uten å leve på havregryn den neste måneden? Henning Pedersen og hans Makeadrone.net har gjort den siste versjonen av deres hjemmesnakra droner kompatible med hansken! Her får man hanskekompatibel drone til under tusenlappen som er moro - og hanske + drone vil totalt koste under 4k. Perfekt for deg som er nybegynner og ikke ønsker å leke med større droner helt ennå!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 50 igjen kr 999
Estimert leveranse 15.11.2018

Arveng Drone Glove BETA - LIMITED EDITION (kun 20 stk!)

startskudd.no - Arveng Drone Glove BETA - LIMITED EDITION (kun 20 stk!)

Endelig er den mulig å få fatt i! Hansken som styrer droner kommer i et veldig begrenset BETA-opplag for tidligfasebrukere. Vi har laget noe som enda ikke er helt ferdig - men det er godt nok til at vi tør å la DEG prøve det! Veiledende pris er rundt 5k, men her på startskudd vil vi gi over 40% rabatt for å få med testbrukere, og kommer til å selge kun 20 stk. Har du lyst til å være med å prøve ut ny teknologi? Nå har du sjansen!

15 personer har bidratt Begrenset antall: 5 igjen kr 2 999
Estimert leveranse 15.11.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av Arveng Technologies AS, publisert 13.09.2018 21.00. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.