Åpning av Naturis kafé & gelateria i Oslo

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

Åpning av Naturis kafé & gelateria i Oslo

Vi vil åpne opp Naturis kafé & gelateria i Oslo- byens beste og økologiske dessertkafè!

Innsamlet kr 11 950
11 %
Målbeløp kr 100 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 25
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 31.01.2018.

Om Naturis

Vi er Naturis - et nytt konsept i Oslo som produserer økologisk italiensk iskrem fra bunnen av med bare naturlige ingredienser uten kunstige tilsetningsstoffer. 

Vi lager gelato på tradisjonelt italiensk vis men tilpasser smakene våre til nordiske smakspreferanser samt prøver å ha en balanse mellom uortodokse smakskombinasjoner som f. eks cognac & vanilje, mørk sjokolade & pasjonsfrukt sorbet / gin & tonic sorbet, og de mer klassiske smakene som sjokolade, pistasj og vanilje for å nevne noen.

I tillegg til melkebasert is har vi også et bredt utvalg av melkefrie og veganske alternativ. 

Naturis startet sitt salg i mai i år fra sin food truck og hatt stor suksess både salgsmessig og basert på tilbakemeldinger og har av mange blitt omtalt som "byens beste iskrem"!

Etter og ha «testet» ut konseptet vårt i sommer ser vi et stort marked for produktet vårt og vi vil nå bygge på suksessen og utvikle oss videre til å bli et permanent utsalgssted. Derfor har vi bestemt oss for å åpne opp vår egen kafè & gelateria.


Historien bak Naturis

Naturis er etablert av paret Rosemarie og Sazi Luke som på tross av sin ulike bakgrunn deler en lidenskap for mat. Rosemarie har en mastergrad i utviklingsstudier og har tidligere jobbet som prosjektleder både for prosjekter i Norge og Sør-Afrika. Sazi har jobbet som kokk på bl. a en av Oslo´s best omtalte italienske restauranter, hvor av også mye av inspirasjonen for å starte opp et gelateria kom fra, og har også gått på Gelato University i Bologna, Italia.

"Vi er begge opptatt av hva vi spiser og vi startet Naturis da vi så en mulighet i et marked fullt av kommersiell iskrem med mange kunstige tilsetningsstoffer. Nordmenn elsker is og vi er faktisk et av landene i verden som spiser mest is per innbygger. Og som bronsevinnere i is spising fortjener vi ha tilgang til virkelig god is laget på ekte råvarer!"

Hvorfor er vi her på Startskudd?

Som nevnt innledningsvis så ønsker vi nå å etablere oss som et permanent serveringssted og vi har funnet et passende lokale i Oslo sentrum som nå er i ferd med og pusses opp. Her har det tidligere vært en mørk nattklubb og vi skal gi Maridalsveien 2 et skikkelig løft. De mørke graffitiveggene skal bort og store glassvinduer skal slippe inn dagslyset igjen. Lokalet ligger sentralt til i et byområde under stor utvikling med høy fot trafikk bare noen minutters gange fra populære Torggata, Mathallen og Grunerløkka. Med Naturis kafè & gelateria ønsker vi å bidra positivt til nærmiljøet og skape et trivelig møtepunkt. 

Her vil vi i tillegg til salg av vår økologiske iskrem, ha fokus på andre kvalitetsprodukter som kaffe og andre drikkevarer, kaker og en dessertmeny tilpasset årstiden. Vi ønsker å få frem er en stilren og intim atmosfære med fokus på produkter av høy kvalitet, naturlige og økologiske råvarer og en miljøvennlig profil der kundene føler seg velkomne enten man har lyst på noe søtt eller bare kommer innom for en kaffe på vei til jobb. Med vårt konsept kombinerer vi tre ting nordmenn elsker;  kaffe og iskrem i koselige omgivelser

Planlagt åpning er satt til Februar 2018.

Som en ny og liten virksomhet, er vi avhengig av tilgang på kapital for å utvide og derfor har vi nå satset på denne crowdfunding- kampanjen. Vi setter stor pris på deres bidrag og ber dere også helpe oss med å spre ordet ved å dele denne linken.Hva går bidraget ditt til?

Bidraget ditt er svært viktig for oss og ved å gi en valgfri sum til dette prosjektet bidrar du til at vi kan innrede lokalet med behagelige sitteplasser og skape en stemning der du, dine venner og andre kan komme innom og tilfredsstille smakssansene. Vi samler hovedsakelig inn midler til kjøkkeninnredning, bygging av bardisk og møbler til kafeen. Eventuelle bidrag som overstiger hovedmålet om vi skulle være så heldige, vil gå til andre nødvendige utgifter som lys og varme og markedsføringmateriale.Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

8 anonyme

Du må logge inn for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

25000 kr
Markedsføring (bygging av nettside, branding)

47%

50000 kr
Elektrisk arbeid (belysning, varmeovner etc)

NATURIS AS

Organisasjonsnummer: 918 171 940Adresse
Svestadbakken 37
-
1458 FJELLSTRAND


Kontakt
Rosemarie@naturis-gelateria.no

Belønninger

Få verdikort på 100 kr + 2 kuler gelato og valgfri drikke

startskudd.no - Få verdikort på 100 kr + 2 kuler gelato og valgfri drikke

[]

6 personer har bidratt Begrenset antall: 154 igjen kr 250
Estimert leveranse 01.01.2018

Få et verdikort for 200 kr + 10 % rabatt i et år

startskudd.no - Få et verdikort for 200 kr + 10 % rabatt i et år

[]

6 personer har bidratt Begrenset antall: 194 igjen kr 500
Estimert leveranse 01.02.2018

Få et verdikort for 500 kr + 10 % rabatt i et år

startskudd.no - Få et verdikort for 500 kr  + 10 % rabatt i et år

[]

1 person har bidratt Begrenset antall: 14 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 01.02.2018

Verdikort på 750 kr og 10 % rabatt i 2 år

startskudd.no - Verdikort på 750 kr og 10 % rabatt i 2 år

[]

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 6 igjen kr 5 000
Estimert leveranse 01.02.2018

Nøkkelord


Et prosjekt av NATURIS AS, publisert 17.11.2017 20.59. NATURIS AS sin nettside. Prosjektet tilhører kategorien Gründer.